Curs online pentru profesori

ȘCOALA DE FERICIRE LA ȘCOALĂ - 3 module

Învață să(-ți) creezi constant STAREA DE BINE!

Când: 33 de sesiuni (8 sesiuni și 2 bonusuri înregistrate din primul modul + 23 de sesiuni live în modulele 2 și 3 , vineri, de la 18:30

Unde: Online - Zoom

Traineri: Cătălin Stoica,

Pentru tot ce avem aici, pentru tot ce-a fost și s-a înregistrat și pentru tot ce urmează live, pentru pachetul complet, cu toate resursele oferite de la începutul anului și până acum, pentru tot ce va urma, pentru un grup de suport extrordinar, Moș Crăciun e AICI! Primește din partea lui, doar până la finalul anului (31.12.2022), un preț cu o reducere de 47%, așa cum numai Moșul poate face. 

Preț final și doar cu achitare în luna decembrie: 1350 lei!

Cât este de important să ne înțelegem durerile, provocările, obiceiurile!... Cât de mult contează să acceptăm că Starea de Bine se contruiește începând cu eforturile noastre potrivite și constante!...

În fiecare seară de vineri, în ȘCOALA DE FERICIRE LA ȘCOALĂ, ne încărcăm bine bateriile, punem în discuție provocări concrete și lucrăm la ele, testăm continuu metode, resurse și soluții care ne pot transforma zilnic starea și rezultatele. Nu, nu există formulă magică, dar există un proces câștigător prin care, din păcate, puțini aleg să treacă.

Interacționăm live și câte 4 ore pe seară, exersăm împreună și aplicăm tehnici de gestionare a comunicării, a atenției, a conflictelor, a motivației, a rezultatelor de orice fel în relația cu elevii, cu părinții, cu colegii-profesori. Însă toate sesiunile rămân, oricum, înregistrate pe platformă la dispozitia participantilor. Iar în grupul de suport special creat, împărțim resurse valoroase – video, pdf - ca să poată fi folosite oricât de des la clasă, acasă ori în cancelarie. Plus ședințele de coaching individual.

S-a creat deja un suuuper grup! Profesori minunați (de grădiniță, de clase primare, de gimnaziu, de liceu și de universitate), încântați de experiența în sine și de propria dezvoltare.


Din luna ianuarie, înscrierea pentru modulele 2 (de iarnă) și 3 (de primăvară) vor costa împreună 1880 lei.

Profită de ofertă și hai alături de noi! Te vei felicita pentru alegerea făcută. Starea de bine începe cu tine! Și n-o să-ți vină să crezi câtă putere ai asupra ei. #HaiSus, rezervă-ți locul acum, aici, ia-ți angajamentul pentru mai binele tău!!

Până în luna iunie 2023, în fiecare vineri, de la 18.30, Edumi & Academia de Bine te așteaptă, live și înregistrat, la 33 de sesiuni online.

Worksopurile se desfășoară pe platforma Zoom.

Datele de conectare se transmit pe adresa de email cu care s-a făcut înscrierea.


Ce primești în acest program:

  • acces la 33 de sesiuni video (23 live + 10 înregistrate din modulul I), pe parcursul celor 3 module: 

      - 10 workshopuri înregistrate din modulul 1

      - 11 workshopuri – modulul 2; 

      - 12 workshopuri modulul 3. 

Cu alte cuvinte, acest program se va desfășura pe parcursul întregului an școlar, exceptând vacanțele.

Sesiunile vor dezvolta în mod interactiv, aplicat teme de inteligență socio-emoțională:

      - tehnici, exerciții, metode de gestionare a emoțiilor, a stărilor provocatoare, a atenției conștiente,

      - metode sănătoase de motivare/ automotivare, 

      - tipare câștigătoare de comunicare – psiholingvistică, vocabular emoțional, inteligență nonverbală,

      - transformarea rănilor emoționale care ne sabotează gândirea, comportamentele, relațiile și rezultatele de orice fel,

      - leadership transformațional, 

      - analiză, predicție, construcție comportamentală și de personalitate,

      - dezvoltarea abilităților de coaching la clasă.

  • acces la cele 31 de sesiuni înregistrate pe toată durata programului, să le poți vedea și revedea ori câte ori îți dorești.
  • materiale pdf cu exerciții și aplicații, pe care să le poți relua și singur ori cu familia, colegii ori elevii de la clasă.
  • grup de suport disponibil zilnic (pe Facebook) – extrem de important atunci când vrei să aprofundezi și să aplici, știind că, lângă tine, mai sunt și alți oameni care vor același lucru.
  • discutarea unor cazuri concrete, ghidată de facilitatorul cursului, și căutarea de soluții specifice la provocări apărute la clasă.
  • diplome de participare pentru fiecare modul. Nu este obligatorie prezența la fiecare întâlnire, participantul având acces la înregistrarea cursului.     

În cazuri excepționale, din motive întemeiate, este posibil să modificăm ora sau ziua de întâlnire. Numărul întâlnirilor nu va fi modificat.


Pe scurt, în ȘCOALA DE FERICIRE LA ȘCOALĂ, înveți să(-ți) creezi constant STAREA DE BINE. Cine nu vrea așa ceva în contextul atâtor provocări care apar zilnic? Cine nu are nevoie de niște surse de resurse proaspete? Cine nu-și dorește să poată înainta mai ușor prin viață – acasă, la clasă ori în cancelarie?


Cine este Cătălin Stoica? Coach în inteligența emoțională, specialist în neuro-leadership, analiză de personalitate - predicție și construcție comportamentală, și hipno-designer. Îți propune sesiuni cu informație relevantă și exerciții, tehnici, metode simple, puternice de antrenare a stării dorite și găsirea de soluții optime la provocările apărute în viața cotidiană.


Facem să fie bine acolo unde ceilalți spun că nu se poate.

Hai și tu în ȘCOALA DE FERICIRE LA ȘCOALĂ, rezervă-ți locul acum și profită de ofertă! 

Distribuie:

Detalii

Curs online pentru profesori:

ȘCOALA DE FERICIRE LA ȘCOALĂ - 3 module

Traineri:

Cătălin Stoica

Durata cursului:

33 de sesiuni a câte 90 de minute

Când:

33 de sesiuni (8 sesiuni și 2 bonusuri înregistrate din primul modul + 23 de sesiuni live în modulele 2 și 3 , vineri, de la 18:30

Online - Zoom

Pret:

1350 RON

Pentru tot ce avem aici, pentru tot ce-a fost și s-a înregistrat și pentru tot ce urmează live, pentru pachetul complet, cu toate resursele oferite de la începutul anului și până acum, pentru tot ce va urma, pentru un grup de suport extrordinar, Moș Crăciun e AICI! Primește din partea lui, doar până la finalul anului (31.12.2022), un preț cu o reducere de 47%, așa cum numai Moșul poate face. Preț final și doar cu achitare în luna decembrie: 1350 lei!

Perioada de înscrieri s-a terminat.