Cătălin Stoica

Academia de bine

Coach în inteligența emoțională, specialist în analiza de personalitate - predicție și construcție comportamentală, și hipno-designer

Am făcut divertisment de radio și televiziune timp de 20 de ani. Kiss FM, Pro Fm, Digi FM, Pro Tv, Antena1. Am început în TVR când eram doar un puști. Emisie de radio, producţie tv, management de programe, marketing și organizare de evenimente, comunicare și resurse umane. Producţie de televiziune, management de proiecte; am scris scenariu de film și divertisment. Am făcut TOTUL cu mare pasiune, cu respect și cu succes! Am învăţat mult! Am învăţat chiar și de acolo de unde credeam că nu e nimic de învăţat. Dezvoltarea personală intenţionată mi-a schimbat viaţa. În ȘI mai bine! Am trecut de la principiul „ori eu, ori tu”, la ceva mult mai sănătos: „și eu, și tu”. 

Am studiat și experimentat pentru mine! Apoi, am descoperit că-i pot susţine și pe ceilalţi în propria lor dezvoltare! Mă bucur în fiecare zi de interacţiunea cu oamenii. Mă bucur sincer! Profiling, hipnoză, neuro leadership training, coaching pe inteligenţă socioemoţională – motivaţie, comunicare și limbaje de influenţare. Am studiat și experimentat cu cei mai buni: Dr. Menis Yousry, John Maxwell, Paul Martinelli, Dr. Edwin Yager, Richard Bandler, Christian Simpson, Roddy Galbraith, Michael Roach, Tony Robbins, Daniel Bichiș, Ion Duvac și alţii. Încă nu am descoperit o problemă fără rezolvare și nu cred că există „suficient de bine”. 

Întotdeauna se poate mai mult. De aceea ne-am și născut: ca să învăţăm și să evoluăm în mod real, constant, cu succes! Fără să fim perfecţioniști; căci asta e o boală, nu o calitate. Iubesc oamenii! Și iubesc să văd cum cad limitele, una câte una! Iar creșterea alături de copii e pasiunea mea cea mai mare. 

Din 2019, susţin, ca profesor invitat, un curs de master, anul 2 - AnalizăPredicţie-Construcţie Comportamentală și Marketing al Resurselor Umane la Facultatea de Management al Resurselor Umane în Sectorul Public, ASE București. Am derulat programe de dezvoltare în companii precum Auchan, Oracle, Aquilla, HL Display, Doing Business. 

Am contribuit la realizarea opţionalelor pentru primar și gimnaziu „Călătorie în lumea emoţiilor” (manual/materie de dezvoltare a inteligenţei emoţionale pentru clase primare) și „Aspire Talks” (manual/materie de dezvoltare a abilităţilor de comunicare și vorbit în public). 

Timp de mai multă vreme, ne-am auzit în fiecare seară de luni, pe Digi FM, în emisiunea Academia de Bine. 

Cu dezvoltare, nu zgomot. Cu solutii, nu polemici. Dacă te pot ajuta în vreun fel, lasă-mă să știu! 

Îmi place să creez instrumente și momente care schimbă Vieţi, Afaceri, Relaţii! 


catalin@catalinstoica.org 


Sunt Cătălin Stoica. #HaiSus